مطالب کاربردی, مطالب کاربردی برق خورشیدی

ضروری‌ترین نکات برای کسب درآمد از پنل خورشیدی 10 کیلووات

کارآمدترین پنل خورشیدی برای درآمدزایی | سایت بورس صنعت برق چکاد

کارآمدترین ترین پنل خورشیدی برای کسب درآمد

22 1

درآمدزایی با پنل خورشیدی نیاز به پنل خورشیدی 10 کیلووات دارد | سایت بورس صنعت برق چکاد

 

برای درآمدزایی با تولید برق خورشیدی می‌توانید از پنل خورشیدی 10 کیلووات استفاده کنید. تولید برق با پنل 10 کیلووات، حداقل میزان برقی است که برای قرارداد با وزارت نیرو مورد نیاز است. در این مقاله به خصوصیات پکیج خورشیدی مناسب برای درآمدزایی خواهیم پرداخت.

برآورد قیمت پنل خورشیدی 10000 وات برای درآمدزایی

تجهیزات مورد نیاز برای درآمدزایی با پنل خورشیدی در جدول زیر آمده است:

تجهیزات توضیحات هزینه (به صورت حدودی و به تاریخ تیر 1402)
پنل خورشیدی 10 کیلووات حدود 36 میلیون تومان
اینونتر سه فاز مناسب برای تبدیل برق 10 کیلووات حدود 78 میلیون تومان
سازه پنل خورشیدی می‌تواند با جنس آلومینیوم یا گالوانیزه باشد تقریباً 10 میلیون تومان
تابلو محافظت از پکیج خورشیدی و اتصالات تجهیزات محافظتی و جانبی تقریباً 5 میلیون تومان
اجرت نصب سازه (Structure) بسته به میزان شیب سطوح متفاوت است حدودا 5 الی 6 میلیون برای سطح صاف

حدودا  2.5 الی 3 میلیون برای سطح شیب‌دار

اجرت نصب پنل خورشیدی، سری و موازی کردن و وصل به سانورتر و شبکه برق 10 درصد هزینه تجهیزات نیروگاه خورشیدی (بجز هزینه سازه) مثلا برای سیستم 134 میلیونی حدود 13.4 میلیون

 

 

جزئیات درآمدزایی از برق خورشیدی

موضوع میزان
مساحت مورد نیاز برای احداث نیروگاه خورشیدی حدود 8 متر مربع بسته به پنل خورشیدی
مدت زمان بازگشت سرمایه اولیه از 2.5 تا 4.5 سال بسته به اقلیم محل نصب
درآمد نیروگاه برق خورشیدی با نرخ 1750 تومان حدود 34 میلیون تومان
میزان کاهش بازدهی پنل خورشیدی به صورت سالیانه حدود نیم درصد هر سال
هزینه تعمیرات پکیج خورشیدی تقریباً هیچ تعمیراتی وجود ندارد
ریسک درآمدزایی از پنل خورشیدی با حداقل ریسک

 

توضیحات مربوط به سؤالات متداول درآمدزایی با پنل خورشیدی

تهیه پنل خورشیدی 10 کیلووات به چه صورت است؟

حداکثر توان تولیدی پنل خورشیدی 550 وات است و برای تأمین نیروگاه خورشیدی 10 کیلووات نیاز به پنج پنل خورشیدی 550 وات دارید. حال اگر از پنل خورشیدی 370 وات استفاده کنید نیاز به 6 عدد پنل پیدا خواهید کرد تا نیروگاه شما تقریباً 11100 وات تولید کند. در نتیجه با تجمیع پند پنل خورشیدی قادر خواهید بود تا توان مورد نیاز برای نیروگاه برق خورشیدی خود را تأمین کنید.

تهیه اینورتر سه فاز 10 کیلووات به چه صورت است؟

برای ساخت اینورتر سه فاز 10 کیلووات نیز می‌توانید سه اینورتر تک فاز 3.5 کیلووات را در سیستم خورشیدی خود مورد استفاده قرار دهید. همچنین بجای اینورتر می‌تواید از محصول سانورتر استفاده کنید. سانورتر ترکیبی از اینورتر و کنترلرشارژر است. کنترلرشارژر از اینورتر در برابر اضافه بار الکتریکی محافظت کرده و سلامت اینورتر را تضمین می‌کند.

شما می‌توانید بجای استفاده از 3 اینورتر تک فاز 3.5 کیلووات برای ساخت اینورتر 30 فاز مناسب سیستم 10 کیلووات، از سه سانورتر تک فاز 3.5 کیلووات استفاده کنید. در این صورت خیال‌تان از امنیت اینورتر نیز راحت خواهد شد.

مساحت لازم برای نیروگاه خورشیدی چقدر است؟

مورد نیاز 2

مساحت نیروگاه خورشیدی 10000 کیلووات | سایت بورس صنعت برق چکاد

میزان مساحت مورد نیاز برای پنل خورشیدی به میزان تولید انرژی خورشیدی که در نظر دارید و نوع آن بستگی دارد. هر چقدر تولید برق بیشتری در نظر داشته باشید، نیاز به پنل خورشیدی وسیع‌تر و محیطی با مساحت بیشتر نیاز دارید. پنل خورشیدی به دو نوع مونوکریستال و پلی‌کریستال تقسیم می‌شود.

پنل مونوکریستال با میزان آفتاب یکسان، از پنل پلی‌کریستال برق بیشتری تولید می‌کند اما هزینه بیشتری نیز دارد. درنتیجه با پنل مونوکریستال می‌توان از مساحت کمتر، برق بیشتری تولید کرد. البته اگر در اقلیم گرم و خشکی بوده و از نظر مساحت مضیقه چندانی ندارید، احتمالاً پنل خورشیدی پلی‌کریستال برای شما به‌صرفه خواهد بود. برای داشتن اطلاعات دقیق و متناسب با شرایط می‌توانید از مشاوره رایگان استفاده نمائید.

 

 

 

 

مدت زمان بازگشت سرمایه چقدر است؟

سرمایه 1

مدت زمان برگشت سرمایه درآمدزایی با پنل خورشیدی | سایت بورس صنعت برق چکاد

میزان درآمد از نیروگاه خورشیدی به اقلیم شما بستگی دارد. هر چقدر ساعت تابش آفتاب مستقیم به پنل بیشتر باشد، انرژی خورشیدی بیشتری تولید می‌شود. در نتیجه در استان‌های کویری پنل خورشیدی با درآمدزایی بیشتری همراه بوده و در حدود 2.5 سال هزینه سرمایه سربه‌سر شده و بعد تماماً سود است. از سوی دیگر مدت زمان برگشت سرمایه در استان‌های شمالی کمتر بوده و تا 4.5 الی 5 سال طول می‌کشد تا به درآمد خالص برسید.

درآمد بدست آمده از پنل خورشیدی در سال اول چقدر است؟

در صورت تولید 10 کیلووات توسط نیروگاه برق خورشیدی و نرخ 1750 تومان برای هر کیلووات، همچنین احتساب پنج تا 8 ساعت میانگین تابش روزانه در طول سال، تقریباً بین 34 تا 40 میلیون تومان درآمد خواهد داشت.

همان‌طور که در سایت پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو آمده است که ” به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، در راستای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر، حفظ جذابیت اقتصادی و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، تعرفه‌های خرید تضمینی برق از نیروگاه‌های خورشیدی و بادی کوچک مقیاس با افزایش ۲۰ تا ۶۰ درصدی نسبت به سال گذشته توسط وزیر نیرو ابلاغ شد.
در این ابلاغیه، نرخ خرید برق تضمینی از نیروگاه‌های انشعابی خورشیدی با ظرفیت کمتر از ۲۰ کیلووات، با افزایش ۲۰ درصدی از ۱۴۵۶۰ ریال به ۱۷۵۰۰ ریال و نیروگاه‌های خورشیدی بین ۲۰ تا ۲۰۰ کیلووات با افزایش ۳۰ درصدی از ۱۲۷۴۰ ریال به ۱۶۵۰۰ ریال افزایش یافته است.
همچنین نرخ خرید هر کیلووات ساعت برق تولیدی نیروگاه‌های انشعابی بادی کوچک مقیاس با ظرفیت کمتر از ۲۵۰ کیلووات با افزایش ۶۰ درصدی، ۱۶۶۰۰ ریال و نیروگاه‌های بادی با ظرفیت ۲۵۰ کیلووات تا ۱ مگاوات با افزایش ۲۰ درصدی، ۱۲۴۰۰ ریال اعلام شد.”

همچنین بر اساس خبرهای موجود در سایت خبرآنلاین در سال 1399 بیان می‌شود که ” مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه حداقل درآمد یک نیروگاه خورشیدی ۱۰ کیلو واتی سه میلیون تومان در ماه است و چنانچه کسی بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری در یک نیروگاه خورشیدی انجام دهد و پنل خورشیدی را روی پشت بام منزل خود نصب کند ماهانه سه میلیون تومان درآمد خواهد داشت، افزود: هر چه کیلو وات بالاتر برود درآمد هم بالاتر می‌رود.

وی بیان کرد: نرخ بازگشت سرمایه در نیروگاه‌های خورشیدی نزدیک به سه سال است، بعد از این سه سال فرد ۱۷ سال سود خالص خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان عنوان کرد: در استان می‌توان ۱۰ هزار پروانه صادر شود و مردم باید به ما اعتماد کنند.”

البته که این خبر مربوط به سال 1399 بوده و در سال 1402 تا اینجای کار، قیمت خرید برق از سوی وزارت نیرو حدود 30 درصد افزایش یافته است.

 

میزان ریسک درآمدزایی از پنل خورشیدی

میزان ریسک بازگشت سرمایه در کسب درآمد از پنل خورشیدی | سایت بورس صنعت برق چکاد

با توجه به عدم وجود هزینه برای سرویس تجهیزات برق خورشیدی و اطمینان از تولید برق، همچنین احتمال افزایش هزینه برق در کشور و تعهد وزارت نیرو به خرید برق تولید شده تا 20 سال، میزان ریسک درآمدزایی نسبت به سرمایه‌گذاری‌های دیگر بسیار کمتر است.

 

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *